Turul României 2024

TRICOURI

Turul României 2024

TRICOUL GALBEN

Cel mai bun ciclist din competiție

Cel mai vizibil tricou pentru cel mai bun ciclist din cursă! Galben ca soarele de pe cer și la fel de important ca acesta. Se acordă acelui ciclist care dovedește că și-a dorit victoria cel mai tare.

Turul României 2024

TRICOUL ALB U23

Cel mai bun ciclist sub 23 de ani

E tânăr, e ambițios, are resursele și strategia bine puse la punct și se face remarcat! E cel mai bun ciclist sub 23 ani. Un rutier aflat la început de drum care își croiește drumul spre vârf.

Turul României 2024

TRICOUL ROȘU

Cel mai bun Sprinter

Se acordă următorului André Darrigade (cel mai bun sprinter francez al tuturor timpurilor), acelui ciclist care, cu o forță enormă de explozie, reușește să atingă o viteză mare pe distanță scurtă. Nu știi niciodată cum țâșnește din pluton pentru a lupta pentru acest titlu.

Turul României 2024

TRICOUL VERDE

Cel mai bun Cățărător

Este destinat acelui ciclist pentru care diferențele de nivel reprezintă punctele lui forte, acelui ciclist care iubește urcările și pantele abrupte. Pentru că doar de sus ai o perspectivă reală asupra lucrurilor.

Turul României 2024

TRICOUL ALBASTRU

Cel mai bun rutier român

E de-al nostru și e cel mai bun! Merge pe urmele legendelor și are șanse să scrie istorie pentru roșu, galben și albastru.

Turul României 2024

TRICOUL GRI

Cei mai buni în clasamentul pe echipe (AUCHAN)

O echipă este formată din 6 rutieri, dar în acest clasament contează doar timpul primilor 3. Aceștia din urmă dețin un rol covârșitor pentru întreaga evoluție a echipei!

Turul României 2024

TRICOUL ALB CU BULINE ROȘII

Câștigător în clasamentul pe puncte

Acest tricou simbolizează consecvența, viteza și abilitatea tactică pe parcursul diferitelor etape ale cursei. Concurența pentru Tricoul Alb cu Buline Roșii este acerbă, cu sprinteri și cicliști polivalenți care se luptă pentru puncte de câte ori apare oportunitatea.

Turul României 2024

TRICOUL PORTOCALIU

Câștigător de etapă (ORANGE)

El este omul zilei, iar Tricoul pentru Câștigătorul de Etapă este mai mult decât o simplă piesă vestimentară, el reprezintă un moment de triumf, evidențiază efortul excepțional al ciclistului și priceperea sa tactică.